Nationaldagen

Bön för Sverige på Nationaldagen


"men mitt folk, som är uppkallat efter mitt namn, ödmjukar sig och ber och söker mitt ansikte och omvänder sig från sina onda vägar, då vill jag höra det från himlen och förlåta deras synd och skaffa läkedom åt deras land."   2 Krön 7:14


Även i år kommer vi att samlas för att be för Sverige och Ljungskile under Nationaldagen

Klockan 10 till 11 den 6/6-2020


Eftersom vi i år helst ska träffas utomhus och i mindre grupper uppmanar vi i år alla kristna i Ljungskile att "gå man ur huse" för att be för vårt land. Tanken är att du tillsammans med en eller två under en timme ber för Sverige. Du kommer att få ett nytt sms var sjätte minut. Varje sms innehåller bönepunkter för en av de sju samhällspelarna. Dessutom brukar vi ta tid att be för Ljungskile och Israel.


           Coronaanpassad bön för SverigeOm du tycker att det är lättare att komma igång genom att träffa flera, kom då till torget i Ljungskile. Så utgår vi därifrån tillsammans. Var och en går sedan åt valfritt håll. Tanken är att "marinera" Ljungskile med bön. Gå gärna i det område där du bor.


För att ta emot sms under bönetimmen, skicka då ett mail till svbonlje@hosjuhlin.se med det telefonnummer som du vill bli kontaktad på. Vill du bli kontaktad vid kommande bönetillfällen? Skriv då att du vill ha sådan information i framtiden i ditt mail.

Vi har nu skapat en grupp på smsgrupp.se och du kan lägga till dig själv i gruppen om du vill. Klicka på följande länk och fyll i ditt telefonnummer.  http://smsgrupp.se/dela/zqdovhdcut.


Vill du läsa mer om de sju samhällspelarna? Besök då Sverigebönens hemsida.För att förhålla oss rätt till GDPR och inte spara personlig information som du inte har gett tillåtelse till kommer vi att kasta ditt mail och inte använda ditt telefonnummer efter bönetimmen.